“Herplanning voor 2020 volgt snel. Introductie Training Forest Mind”

MEDEDELING:

Vanwege Covid-19 ga ik deze introductie herplannen na de grote vakantie.

De “Introductie Training Forest Mind” zal op een nader te bepalen datum in 2020 worden gegeven bij Triade 44 in Brunssum “Een bijzonder lunchcafé”. 

De training kost € 245,00 per deelnemer inclusief eten en drinken.

De workshop is Nederlandstalig en gaat door bij 10 ingeschreven deelnemers. Maximaal 16 deelnemers.

Tijdens de “Introductie Training Forest Mind” ben je veel buiten. Onder mijn begeleiding ervaar je door te oefenen. Geschikt voor deelnemers die 3 kilometer zelfstandig kunnen wandelen. Bij het weer passende kleding, schoeisel en tas zelf meenemen.

Inloop 10.00 uur – 10.15 uur ontvangst met koffie, thee en vlaai. ’s Middags een lunchbuffet met de keuze veganistisch, vegetarisch, gluten vrij of standaard (dieetwens opgeven bij inschrijven). Voor elke deelnemer zijn er 2 flesjes water, een stuk handfruit,wafel of iets dergelijks voor onderweg tijdens de oefeningen. Ongeveer 16.30 terugkomst en afsluiting met koffie, thee of frisdrank.

De “Introductie Training Forest Mind” op 20 maart 2020 is erg exclusief, want het is de eerste Introductie Training Forest Mind in Nederland, door de eerste gecertificeerde Forest Mind Instructeur van Nederland.

Als je na de workshop nieuwsgierig bent geworden naar Forest Mind, dan kun je aan het einde van deze training inschrijvingen voor vervolg trainingen, met elk kwartaal in 2020 een vervolgstap.

 • De registratie is bindend.
 • Inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een rekening.
 • De voorwaarden van inschrijven en betalen.
  • De registratie voor deze workshop is bindend.
  • Als je voor 1 maart 2020 afziet van deelname, dan krijg je € 200,= terug. Dit is na aftrek van € 45,= administratiekosten.
  • Als je na 1 maart 2020 afziet van deelname, dan krijg je 50% minus € 45,= administratiekosten terug.
  • Als je een doktersverklaring  kunt overleggen, dan krijg je het hele bedrag minis de € 45,= administratiekosten terug.

Eerdere blogs over Forest Mind

Introductie

Basisoefeningen

Forest Mind en vakantie

Forest Mind op vakantie

Forest Mind = Bosbaden met iets extra’s

Forest Mind = respect voor de natuur!

Forest Mind = korte oefeningen! 1 Gratis.